Google presenterar Pixel Slate

Google har under dagen presenterat hybdridplattan Pixel Slate som är en 2-1-enhet som både kan agera surfplatta och laptop. 

Pixel Slate har fått en pixeltäthet på 293 pixlar per tum tillsammans med en 12,3 tumsskärm. Google pratar mycket gott om enhetens display. Enheten har fått främre stereohögtalare som ska leverera grymt ljud enligt Google. Enheten har fått en främre och en bakre 8 MP-kamera. Enheten kör Chrome OS och kan köra program som är kompatibla med Linux OS. Fingeravtrycksläsaren sitter i av/på-knappen som enligt Google ska vara den optimala positionen för en fingeravtrycksläsare på en platta. Enheten ska ha en batteritid på upp till 10 timmar.

Utöver Pixel Slate har Google även presenterat ett tillhörande tangentbord som ska vara oerhört att skriva på. Tangentbordet är också ett fodral till plattan. Enheten kostar från 599 dollar medans tangentbordet kostar från 199 dollar samtidigt som pennan kommer kosta 99 dollar. Samtliga prylar kommer bli tillgängliga i USA, Kanada och England till en början.

 

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...