Här är Google Home Hub med Google Assistent

Google har under dagen presenterat den smarta skärmen Google Home Hub. En smart display med inbyggt stöd för Google Assistent. 

Displayen har fått ett helt nytt gränssnitt som Google visat upp specifikt för Home Hub. Högtalaren har i fråga fått en 7 tumsskärm med Full HD- upplösning. Skärmen kommer bli tillgänglig i vitt, svart, mintgrönt och rosa.

Displayen känner av ljuset i omgivningen och justerar ljusstyrkan efter det. Google Home Hub kan känna igen just din röst och därmed rabbla upp just svaret på dina frågor. YouTube har optimerats så att du kan söka efter innehåll med din röst. Google har även lagt in en funktion som låter dig få en överblick över all smart hemutrustning du har i hemmet.

Google Home Hub har fått en funktion som gör enheten till en fotoram. Enheten blir tillgänglig 22 oktober i USA, Australien och England för 149 dollar.

 

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...