Nokia 3.1 Plus kan presenteras under morgondagen!

HMD Global kommer hålla ett event under morgonen där tillverkaren förväntas visa upp den nya mellanklassaren Nokia 7.1 Plus. Men det ser även ut som att tillverkaren kommer visa upp den nya budgetmobilen Nokia 3.1 Plus.

Av bilden ovan att döma kommer Nokia 3.1 Plus få en 6 tumsskärm med HD+-upplösning i formatet 18:9. Under huven hittar vi en åttakärnig processor tillsammans med en fingeravtrycksläsare placerad på enhetens baksida. Utöver fingeravtrycksläsaren har HMD även placerat en primär 13 MP-kamera tillsammans med en sekundär 5 MP-kamera på enhetens baksida. På framsidan sitter en ensam 8 MP-kamera.

I övrigt har mobilen fått ett 3500 mAh-batteri och Android 8.1 Oreo baserat på Android One från start. Utöver det är det oklart om HMD verkligen kommer visa upp Nokia 7.1 Plus under morgondagen eller om tillverkaren kommer fokusera på Nokia 3.1 Plus under hela eventet.

Via Smartprix

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...