Lästid41 Sekunder

Lite senare idag kommer Razer hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet Razer Phone 2.

Nu har en ny pressbild läckt ut på mobilen. Vi ser att telefonen kommer påminna mycket om föregångaren med undantag för Razer-loggan på baksidan som den här gången kommer få inbyggd BGR-belysning. Utöver det ser vi att Razer Phone 2 fått en baksida i glas tillsammans med dubbla kameror på baksidan. Fingeravtrycksläsaren har troligtvis placerats på telefonens högra långsida (i av/på-knappen).

Det är oklart vad telefonen kommer få för specifikationer, men det spekuleras bland annat om att telefonen kommer få en Quad HD+ -upplöst 5,7 tumsskärm. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 845 med 6 GB RAM och 128 GB inbyggt minne. Det ser ut som att telefonen kommer kosta runt 1000 dollar.

Via Amazon

Senaste inläggen

Advertisements