Google Pixel

Pixel 3 & Pixel 3 XL är garanterade uppdateringar i tre år

Under gårdagen presenterades Google Pixel 3 och Pixel 3 XL. Det speciella med dom här mobilerna är inte hårdvaran utan mjukvaran då de alltid kommer vara de första enheterna som kommer erhålla nya uppdateringar. 

Google har avslöjat att Pixel 3 och Pixel 3 XL kommer uppdateras med nya mjuk- och säkerhetsuppdateringar till och med 2021. Det innebär förhoppningsvis att mobilerna kommer få Android Q, R och S framöver. När det kommer till säkerhetsuppdateringar är det möjligt att telefonerna även kommer uppdateras efter det utsatta datumet.

 

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...