Varför blir jag aldrig imponerad över nya Chromecast?

Under gårdagen presenterades ännu en Chromecast. Det rör sig om den fjärde Chromecast:en från Google. Varför blir jag aldrig imponerad över nya Chromecast?

Det ska poängteras att jag fortfarande kör den första Chromecast. Det eftersom att de nya generationerna av stickan inte intresserat mig då nyheterna varit få. Vad beror det på? Antagligen skulle Google uppgradera de nya Chromecast-varianterna mer om man skulle höja priset. Men med tanke på att Google håller samma prisnivå år efter år (med undantag för Chromecast Ultra) så blir det inte särskilt stora uppgraderingar det handlar om.

För egen del hade Google gärna fått höja priset något på de nya generationerna som kommer i framtiden då det just nu känns som att de erbjuder för lite nyhet för att det ska vara värt att uppgradera.

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...