Dessa funktioner kommer från Pixel 3 till Pixel 2

I tisdags presenterades Google Pixel 3 och Pixel 3 XL. Mycket av de nya med mobilerna är grundat på mjukvaran, något som således borde innebära att Pixel 2 och Pixel 2 XL kommer få funktioner som Pixel 3-enheterna utrustats med! 

Google har meddelat att funktionerna Photobooth, Top Shot och trådlös laddning inte kommer bli tillgängligt på Pixel 2-mobilerna då dessa funktioner baseras på de nya mobilernas hårdvara. Alla övriga funktioner som Pixel 3-mobilerna fått kommer även till Pixel 2-mobilerna. Det inkluderar bland annat ett läge för bättre foton i mörkret samt något Google kallar för Playground, något som är en funktion som låter dig lägga till effekter på de bilder du tar.

Google kommer rulla ut uppdateringar allt eftersom som kommer lägga till dessa funktioner i gränssnittet till Pixel 2-telefonerna framöver.

 

Annons
Sidan laddas...