Nästa vecka kommer Huawei hålla låda där tillverkaren kommer visa upp två nya mobiler tillsammans med en ny smartklocka. Nu har en pressbild läckt ut på Huawei Mate 20 tillsammans med klockan Watch GT!

Bilden visar att Huawei Mate 20 kommer få en minimal flärp på framsidan liksom en mycket liten kant under displayen. På baksidan ser vi att Mate 20 kommer få tre kameror med en LED-blixt och en fingeravtrycksläsare. Bilden visar även att Mate 20 Pro kommer få tre kameror på baksidan med en LED-blixt. Däremot saknar den en fingeravtrycksläsare på baksidan. En intressant detalj för både Mate 20 och Mate 20 Pro är att bägge enheter kommer (av bilden att döma) få av/på-knappen i rött eller orange.

Huawei Watch GT kommer få två fysiska knappar på den högra långsidan och ett armband i läder. Utöver det kommer Watch GT vara världens första smarta klocka med Snapdragon 3100-chippet. Klockan kommer inte köra Wear OS utan kommer köra ett system som Huawei designat själva.

https://twitter.com/evleaks/status/1050385661801504768