Xiaomi Blackshark åker fast i ny video

Det ser ut som att Xiaomi inom kort kommer hålla ett event där tillverkaren kan komma att visa upp sin nya gamingmobil Blackshark 2. Nu har en video publicerats med enheten i fokus! 

Videon visar att Blackshark 2 kommer få en RGB-belyst logga på baksidan tillsammans med två RGB-sträck på vardera långsida av enheten. Utöver det ser vi att mobilen kommer få dubbla kameror på baksidan. Vi ser ingen fingeravtrycksläsare på enhetens baksida. Detta betyder antingen att Xiaomi placerat läsaren på enhetens framsida (och att det således är en stor ram på framsidan) eller att man placerat läsaren under displayen.

Enligt uppgifter kommer telefonen få en display i formatet 18:9. Under huven hittar vi antagligen chippet Snapdragon 845 med 8/64 eller 8/128 GB inbyggt minne.

Annons
Sidan laddas...