Huawei släpper ny teaser för Mate 20 och Mate 20 Pro

På tisdag kommer Huawei hålla ett event där tillverkaren kommer presentera de nya mobilerna Mate 20 och Mate 20 Pro.

Nu har Huawei släppt en ny teaser som visar att de kommande telefonerna kommer få en fyrkant på baksidan. Den här fyrkanten innehåller troligtvis tre kameror tillsammans med en LED-blixt. Det ser även ut som att telefonerna kommer få många AI-funktioner.

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...