Pixel 3 och 3 XL kommer få rejält förbättrad kameramjukvara 18 oktober

När Google höll sitt event under tisdagen snackade tillverkaren om en del funktioner i kameramjukvaran till Pixel 3 och Pixel 3 XL som ännu inte var kompatibla med mobilerna.  

Tidigare idag skrev jag om en funktion som kommer tillåta dig som har en Pixel 3 eller Pixel 3 XL att spela in ljud via en extern mikrofon. Nu har Google meddelat att funktionen kommer bli tillgänglig den 18 oktober. Google säger följande:

Hi, folks — Isaac here from the Pixel Camera engineering team. I have been keeping an eye on this thread since the beginning and have good news. At the same time as Pixel 3 launch (October 18th), we will introduce support for Android-compatible plugged-in external microphones in the default camera app for all Pixels. I hope you all enjoy the update.

Via Google

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!