Google Pixel

Pixel 3 och 3 XL kommer få rejält förbättrad kameramjukvara 18 oktober

När Google höll sitt event under tisdagen snackade tillverkaren om en del funktioner i kameramjukvaran till Pixel 3 och Pixel 3 XL som ännu inte var kompatibla med mobilerna.  

Tidigare idag skrev jag om en funktion som kommer tillåta dig som har en Pixel 3 eller Pixel 3 XL att spela in ljud via en extern mikrofon. Nu har Google meddelat att funktionen kommer bli tillgänglig den 18 oktober. Google säger följande:

Hi, folks — Isaac here from the Pixel Camera engineering team. I have been keeping an eye on this thread since the beginning and have good news. At the same time as Pixel 3 launch (October 18th), we will introduce support for Android-compatible plugged-in external microphones in the default camera app for all Pixels. I hope you all enjoy the update.

Via Google

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...