Nova Launcher

Senaste uppdateringen av Nova Launcher erbjuder efterlängtade funktioner

TeslaCoil har under dagen uppdaterat den så populära launcher Nova Launcher med ett gäng efterlängtade funktioner!

Den största funktionen i uppdateringen av launchern är att du nu kan komma åt Google Assistent direkt via Googles sökruta. Den andra förbättringen utvecklaren gjort är att man lagt in flera animationer som ska likna de som finns i Android 9 Pie i Nova Launcher.

Uppdateringen gäller bara beta-versionen av Nova Launcher.

Via AP

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...