Ming-Chi Kuo: iPhone XR kommer gå grymt bra nästa år!

Annons

iPhone XR börjar säljas 26 oktober i Sverige och på många andra platser i världen. Analytikern Ming-Chi Kuo tror att Apples ”budget iPhone” kommer gå riktigt bra det här året, men även mycket bra under 2019.

Annons

Han räknar med att Apple kommer slussa väg 82 miljoner iPhone XR-enheter totalt under det återstående kvartalet av 2018. Utöver det beräknar Kuo att iPhone XR även kommer sälja bra under 2019. Jag känner mig däremot osäker på om iPhone XR kommer bli den bäst säljande mobilen från Apple i Sverige med tanke på det höga priset.

Via Apple Insider

 

Annons

Previous Post

Du kan nu betatesta Android 9 Pie på Samsung Galaxy S9 och S9+

Next Post

Google Pixel 3 XL sägs ha den bästa smartphone-displayen just nu!

Related Posts