By Rasmus Hellmyrs – Sweden:s biggest tech-influencer

Google Pixel 3 och Pixel 3 XL har mer högljudda högtalare på grund av en designförändring

4 min read

En av de största nyheterna med Google Pixel 3 och Pixel 3 XL är att telefonerna har mer högljudda högtalare mot sina föregångare. Nu har Google förklarat varför de nya telefonerna har mer högljudda högtalare mot föregångarna. 

Google har förklarat att företaget designat högtalarna i Pixel 3 och 3 XL specifikt för att de ska låta extra högt. Google meddelar även att man inte bara fokuserat på att högtalarna ska låta högt utan även att de ska låta bra. Mer specifikt säger Google följande:

“This is by design. We specially designed speakers that allow for louder sound (40% louder than last year) and better low frequency response. We use new amplifier technology with advanced speaker protection algorithms to push these speakers harder and really get every last bit of performance out of them. We also worked closely with the expert tuning of a Grammy-award winning music producer to enhance the audio in a way that plays to the strengths of the hardware system.”-Google

Via Reddit

Rasmus Hellmyrs

Är huvudskribent och all-in-one på Mobilanyheter. Jag brinner för att informera dig om det senaste nya. Hoppas du gillar sidan!

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Priser fra PriceRunner

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Annons
Sidan laddas...