OnePlus

OnePlus och Webhallens erbjudande unikt världen över

Under gårdagen avslöjade jag att OnePlus kommer skicka med en speciell låda för de som köper OnePlus 6T hos Webhallen. 

Nu har nyheten nått amerikansk media där man skriver att man endast får med den här lådan till OnePlus 6T om man köper den från Webhallen i Sverige. Webhallen ser dessutom ut att bli den enda butiken som kommer få tillåtelse att leverera OnePlus 6T en dag före alla andra butiker och återförsäljare av mobilen!

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...