OnePlus

OnePlus: valet att skippa hörlursuttaget helt rätt (åsikt)

Om bara några dagar kommer OnePlus visa upp sitt nya flaggskepp ”6T”. Det här förväntas inte bara bli företagets första mobil med en liten flärp, utan även företagets första mobil utan ett hörlursuttag. 

Någon gång i mitten på 1950-talet så uppfanns 3,5 mm-uttaget, ett uttag som i mångt och mycket började försvinna från smartphones 2016. OnePlus har däremot utrustat alla sina flaggskepp med uttaget, fram till OnePlus 6T! Företagets kommande flaggskepp kommer sakna ett hörlursuttag och på vissa håll är besvikelsen stor. Som jag däremot nämnt är hörlursuttaget ett mycket gammalt uttag. Om du vill ansluta ett par hörlurar med sladd kan du ju alltid göra det via USB Type C-kontakten. Det OnePlus helst vill är däremot att vi kunder köper trådlösa hörlurar från företaget.

För att summera; hörlursuttaget är så pass gammalt så jag faktiskt är förvånad över att det finns kvar i vissa smartphones än idag.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...