Resa till USA, kan innebära oregelbunden tid för inlägg

Under morgondagen reser jag till andra sidan Atlanten för några dagars semester.  

Det kan således innebära att inläggen publiceras konstiga tider för er i Sverige. Jag ska göra allt jag kan för att publicera inläggen (tidsmässigt) som vanligt här på sidan. Som vanligt kommer sidan uppdateras dagligen med nyheter, om än möjligtvis i ännu större mängd fram tills den 5 november då jag kommer hem igen 🙂

Advertisements
Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Advertisements
The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...