Huawei

Huawei påstår återigen att Mate 20 Pro är ”Supersäker” – trots att man inte åtgärdat den allvarliga buggen

Det avslöjades för några veckor sedan att FaceID-funktionen i Huawei Mate 20 Pro inte var särskilt säker då man kan låsa upp mobilen med någon annans ansikte. 

Sedan jag rapporterat om problemet har Huawei inte skickat ut någon uppdatering som fixat problemet. Detta är något som gör det smått patetiskt med tanke på vad Huawei nyligen lagt upp på sin svenska Facebooksida där man påstår att Mate 20 Pro ”är supersäker med 3D Face Unlock”.

Jag hoppas att de fixar buggen inom kort!

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...