OnePlus

OnePlus 6 och 6T får kraftigt förbättrade kameror i mörka miljöer

På sidan XDA är det många som fixar med inofficiella funktioner till många olika mobiler. Nu har en användare tagit fram ett nytt läge för kameran i OnePlus 6 och 6T. 

Google Picel 3 och Pixel 3 XL har fått oerhört bra feedback gällande det nya nattläget Google utvecklat. Nu har läget även anlänt till OnePlus 6 och 6T. För att funktionen ska vara möjlig att använda krävs det att du tankar hem Google Camera. Mer information hittar ni här!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...