Samsung

Kommer Samsung Galaxy S10 få omvänd trådlös laddning?

Huawei Mate 20 Pro är den första mobilen på marknaden med stöd för omvänd trådlös laddning, vilket innebär att du kan ladda enheter som har stöd för trådlös laddning via mobilen. 

Kommer även Samsung Galaxy S10 få stöd för omvänd trådlös laddning? Om ni frågar mig så tror jag att så kommer vara fallet eftersom att Samsung brukar inkludera en hel del extrasaker i sina mobiler. Den omvända trådlösa laddningen är dessutom en riktigt användbar funktion enligt mig!

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...