Microsoft

Microsoft Office får sig ett lyft!

Microsoft har under kvällen avslöjat att tillverkaren har förfinat de appar som ingår i Office och att nyheterna kommer bli tillgängliga både till Android och iOS i november-månad. 

De nya funktionerna går ut på att du ska kunna dela det du skapat på ett smidigare sätt mot för vad du kunnat tidigare. Utöver det har OneDrive fått sig ett lyft så att du nu till exempel kan skanna in dokument och skicka dessa snabbt och smidigt via appen. Som jag skrivit kommer de nya funktionerna till Android och iOS någon gång den här månaden.

Via Microsoft

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...