Apple

Apple drar ner på produktionen av iPhone XS Max och iPhone XR

Det har nyligen inkommit uppgifter om att Apple börjat dra ner på tillverkningen av iPhone XS Max och iPhone XR.

Samtidigt som Apple drar ner på tillverkningen av iPhone XS Max och iPhone XR så har tillverkaren ökat produktionen av iPhone 8 och 8 Plus. De flesta vill antagligen inte köpa en iPhone XS Max då den troligtvis klassas som för dyr av många medans de flesta antagligen väljer att lägga några tusen extra på att köpa iPhone XS istället för XR.

Via Streetaccount

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...