By Rasmus Hellmyrs – Sweden:s biggest tech-influencer

Samsung Galaxy S10 kan få formatet 21:9

4 min read

Under gårdagen kan bilder ha läckt ut på  Sony Xperia XZ4. Bilderna visar att mobilen kan komma att få ett mycket avlångt format. Men hur är det egentligen med konkurrenterna? 

En tillverkare brukar sällan vara ensam om att erbjuda en sak. Utan oftast så erbjuder konkurrenterna liknande funktioner. Under gårdagen läckte en bild ut på Xperia XZ4 som visade att mobilen kan komma att få formatet 21:9. Företagets första smartphone med formatet 18:9 var LG G6, en telefon som presenterades under 2016. G6 var inte den enda telefonen som fick ett nytt format, utan Samsung gav även Galaxy S8-mobilerna nya format.

Om Xperia XZ4 kommer få det avlånga formatet 21:9 så misstänker jag även att Galaxy S10-mobilerna kan komma att få ett liknande format. Tillverkarna gör ju mobilerna mer avlånga för att vi fortfarande ska kunna hantera enheterna med en hand trots större displayer.

 

 

Rasmus Hellmyrs

Är huvudskribent och all-in-one på Mobilanyheter. Jag brinner för att informera dig om det senaste nya. Hoppas du gillar sidan!

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Priser fra PriceRunner

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Annons
Sidan laddas...