Samsung Galaxy S9 och S9+ erhåller ny Android 9 Pie-uppdatering

För några veckor sedan började Samsung skicka ut Android 9 Pie till ett antal Galaxy S9-enheter. Nu har företaget börjat skicka ut en ny uppdatering till Galaxy S9 och S9+ innehållande ett gäng godsaker!

Samsung ska bland annat ha fixat den främre kameran i mobilerna så att kvalitén på bilderna ska ha blivit bättre. Utöver det ingår även säkerhetsuppdateringen för november-månad samt ett gäng generella buggfixar, något som lär behövas med tanke på att One UI är ett nytt gränssnitt.

Uppdateringen rullas ut i vågor till Galaxy S9 och S9+ i länderna Sydkorea. England och USA!

 

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...