By Rasmus Hellmyrs – En fulltidsnörd

Samsung Galaxy S9 och S9+ erhåller ny Android 9 Pie-uppdatering

2 min read

För några veckor sedan började Samsung skicka ut Android 9 Pie till ett antal Galaxy S9-enheter. Nu har företaget börjat skicka ut en ny uppdatering till Galaxy S9 och S9+ innehållande ett gäng godsaker!

Samsung ska bland annat ha fixat den främre kameran i mobilerna så att kvalitén på bilderna ska ha blivit bättre. Utöver det ingår även säkerhetsuppdateringen för november-månad samt ett gäng generella buggfixar, något som lär behövas med tanke på att One UI är ett nytt gränssnitt.

Uppdateringen rullas ut i vågor till Galaxy S9 och S9+ i länderna Sydkorea. England och USA!

 

Rekommenderade smartphones

FrånPriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Annons
Sidan laddas...