HMD Global Nokia

HMD försenar Android 9 Pie till Nokia 8

Jag har vid flera tillfällen rapporterat om att Android 9 Pie ser ut att vara på ingång till Nokia 8. Nu har HMD meddelat att man försenar Android 9 Pie till mobilen! 

Talespersonen Juho Sarvikas har under kvällen gått ut och förklarat att HMD jobbat hårt på att få ut Android 9 Pie till Nokia 8 så fort som möjligt. Nu har han förklarat att företaget fortfarande har ett gäng buggar kvar att fixa innan de kan börja rulla ut Android 9 Pie ”inom de kommande dagarna”.

 

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...