OnePlus

OnePlus 7 Pro kan få en Quad HD- upplöst display

I maj eller april nästa år kommer OnePlus troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer presentera de nya mobilerna OnePlus 7 och 7 Pro. 

Jag misstänker att OnePlus 7 och 7 Pro kommer få displayer på 6,5 tum vardera. Däremot misstänker jag att OnePlus 7 kommer få en Full HD+- upplöst panel medans 7 Pro kan komma att få en Quad HD+ – upplöst display. Det skulle i sådana fall innebära att OnePlus 7 Pro skulle gå till historien som den första telefonen från OnePlus med en Quad HD+ – upplöst panel.

Utöver det sägs det att OnePlus 7 Pro kommer erbjuda stöd för 5G. Vad som stämmer och inte stämmer återstår att se!

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...