Vivo

Vivo skickar ut teaser för Nex 2

Det har under en längre tid spekulerats en hel del om Vivo Nex 2. Nu har Vivo gjort anspråk om att företaget kommer visa upp det nya flaggskeppet Nex 2 inom kort!

Teaserbilden som Vivo skickat ut visar att Nex 2 kommer få ett stort hål på baksidan. Det då mobilen kommer få tre kameror på baksidan tillsammans med en LED-blixt. Enligt källan går det även att se att Nex 2 kommer få en sekundär display på baksidan, något som i alla fall inte jag kan se på bilden ovan.

nex22

 

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...