Samsung

Konceptbild kan visa Samsung Galaxy Note 10!

I augusti nästa år kommer Samsung troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer presentera det nya flaggskeppet Galaxy Note 10. Nu har en första konceptbild skapats av enheten! 

Bilden ovan visar att Galaxy Note 10 lan komma att få tre kameror på baksidan tillsammans med en LED-blixt och en pulsmätare. På framsidan ser det däremot ut som att mobilen kommer få riktigt mycket display-yta. Naturligtvis kommer Samsung fortsätta utrusta sina telefoner med en display som har en välvd display på långsidan.

Samsung-Note-10-Concept-igeekphone-3-1-702x336.jpg

Via

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...