Android Appar

5G i smartphones kan dröja till 2020 (spekulation)

Under gårdagen började ett gäng Sydkoreanska märken rulla ut de första 5G-signalerna i landet. i Sverige misstänker jag däremot att det kan dröja med 5G. 

Även om Sverige har ett 5G nät som är redo att sättas i drift 2019 så misstänker jag att 5G-nätet kommer sättas ingång 2020 då vi vid det här laget troligtvis kollat på hur bra 5G fungerat i andra länder. Dessutom sägs det att Apple kommer lansera sin första 5G iPhone under 2020, något som inte gör det direkt nödvändigt att sätta igång 5G under 2019 eftersom iPhone säljer mycket bra i Sverige.

 

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...