ZTE

ZTE slutar uppdatera 2018 års flaggskepp Nubia Z17!

ZTE presenterade under andra halvan av 2017 det nya flaggskeppet Nubia Z17. För de som äger en sådan enhet har ZTE nu meddelat en tråkig nyhet! 

Företaget har under natten meddelat att man inte kommer uppdatera 2017 års flaggskepp till Android 9 Pie. Det innebär att ZTE Nubia Z17 kommer stanna på Android 8.1. Jag tycker det är konstigt att ZTE inte uppdaterar Z17 till Android 9 Pie då amerikanska exemplar av Samsung Galaxy S8 (som använder Snapdragon 835) kommer uppdateras till Android 9 Pie under första halvan av 2019.

Via Nubia

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...