Qualcomm

Här är Qualcomm Snapdragon 855!

Qualcomm har under dagen hållit ett event där tillverkaren visat upp sitt high-end-chipp Snapdragon 855. Ett chipp som kommer sitta i nästa års high-end-mobiler. 

Qualcomm Snapdragon 855 är företagets första 7 nm-chipp med totalt 7 processorkärnor. Fyra kärnor är klockade på 1,8 GHz, två på 2,4 GHz samt en kärna på 2,8 GHz. Processorn har utrustats med grafikprocessorn Adreno 640, en processor som Qualcomm ska ha lagt till en funktion som man kallar för ”Snapdragon Elite Gaming”, något som innebär att spelprestandan kommer förbättras i mobiler som släpps med processorn. Självklart erbjuder Snapdragon 855 stöd för 5G.

Via

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...