OnePlus

OnePlus 6 erhåller Oxygen OS Beta 8!

Under gårdagen rapporterade jag att OnePlus 6T fick Oxygen OS 9.0.7. Nu har det inkommit uppgifter om att OnePlus även börjat skicka ut en ny betaversion av gränssnittet till OnePlus 6. 

Medans den nya uppdateringen (Oxygen OS 9.0.7) skickades ut som skarp version till OnePlus 6T så har OnePlus 6 ”bara” fått uppdateringen som beta. Dock ingår samma typ av funktioner i Beta 8 till OnePlus 6. Detta inkluderar bland annat en equalizer för blåtandshörlurar samt en förbättring för samtalshistoriken.

Uppdateringen finns som sagt tillgänglig till alla OnePlus 6-enheter som kör företagets betaversion.

Via

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...