Samsung

Rapport: det lär dröja innan alla går runt med en Samsung Galaxy F1 i handen

I januari kommer Samsung troligtvis visa upp en mycket nischad produkt i och med Galaxy F1. Den här telefonen kommer bli en av marknadens första enheter med en böjbar konstruktion. 

Enligt en rapport kommer det dröja många år innan många kommer gå runt med en böjbar smartphone i handen. Enligt källan beror det på att delarna för böjbara smartphones kommer vara mycket begränsade inledningsvis. Detta är något som indikerar att Galaxy F1 kommer bli tillgänglig i en mycket begränsad upplaga och att mobilen kommer bli mycket dyr.

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...