Android

Sex nya Pixel-mobiler från Google erhåller säkerhetsuppdateringen för december-månad

Google har nyligen börjat skicka ut säkerhetsuppdateringen för december-månad till Pixel, Pixel 2 och Pixel 3-mobilerna. 

Förutom att mobilerna erhållit säkerhetsuppdateringen för december-månad ingår även en drös buggfixar i den här uppdateringen. Pixel 3-mobilerna har bland annat fått RAM-problemet fixat. Men utöver det har Google fixat stabilare kameror hos samtliga enheter samt åtgärdat ett problem med blåtanden.

 

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...