OnePlus

Carl Pei snackar OnePlus-historia i nyhetsmorgon!

Featured Video Play Icon

Carl Pei, svenska grundaren av mobilmärket OnePlus, gästade nyligen TV4:s ”Nyhetsmorgon” där han snackade om OnePlus historia som man gjort på fyra år! 

Carl berättar bland annat att han tyckte Samsung Galaxy S5 var ”crap” och att han ville lansera en smartphone som körde Android fast som hade kvalitetskänsla som en iPhone, något Carl tyckte saknas när han visade upp mobilen OnePlus One. Utöver det så snackade Pei även om Explore China i klippet.

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

2 kommentarer på “Carl Pei snackar OnePlus-historia i nyhetsmorgon!

  1. Pingback: OnePlus – trends 24/7

  2. Pingback: One Plus – trends 24/7

Kommentarer är stängda.

Annons
Sidan laddas...