HMD Global Nokia

Nokia 9 PureView försenas på grund av kamerastrul

Många har länge frågat sig när HMD Global kommer presentera uppföljaren till Nokia 8 Sirocco. Nu ser det ut som att HMD kan komma att presentera en uppföljare inom kort! 

HMD har nyligen avslöjat att man haft problem med kamerorna i Nokia 9 PureView och att man därför väntat med att presentera den mobilen. En talesperson från HMD har däremot sagt att man arbetat hårt på att fixa buggen och att HMD förhoppningsvis kommer presentera Nokia 9 PureView på ett event tidigt nästa år.

 

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...