Android

Google stänger ner Ice Cream Sandwich

2011 lanserades Android 4.4 Ice Cream Sandwich, Jag kommer ihåg att jag bland annat hade en HTC One X som körde versionen av Android som man då klassade som ”ny”. 

Nu har det meddelats att Google kommer stänga ner den 7 år gamla Androidversionen för gott. Det innebär att man inte kommer kunna ladda ner några uppdateringar eller tanka hem några uppdateringar för de existerande apparna.

Det lär hur som helst inte vara något problem med tanke på att drygt 1% av alla Androidenheter kör 4.0.

 

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...