HMD Global Nokia

Android 9 Pie försenas till Nokia 8 – med flit

Under gårdagen kunde Mobilanyheter rapportera om att HMD Global troligtvis drar på att skicka ut uppdateringar till vissa modeller.

En av dessa modeller heter Nokia 8. Enligt uppgifter dröjer HMD på att uppdatera mobilen för att företagets nylanserade mellanklassare Nokia 8.1 ska få lite försprång då mobilen levereras med Android 9 Pie. Det är i nuläget oklart när HMD kommer skicka ut 9 Pie till Nokia 8, men förhoppningsvis kommer de göra det innan årets slut.

 

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...