Samsung

Skal bekräftar att Samsung Galaxy S10 Lite kommer få en platt display

I februari kommer Samsung troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp den nya Galaxy S10-serien. Men redan nu har diverse renderingar på mobilerna redan skapats. 

Nu har fodral till Samsung Galaxy S10 Lite troligtvis läckt ut på nätet. Bilderna i den här artikeln bekräftar att mobilen kommer få en platt skärm. Vi vet sedan tidigare att Galaxy S10 Lite troligtvis kommer få en 5,8 tumsskärm med Full HD+- upplösning. Telefonen kommer gissningsvis komma med 4 GB RAM och 32 GB inbyggt minne.

Jag misstänker att Galaxy S10 Lite kommer kosta 7490 kronor när den släpps i Sverige.

Via SlashLeaks

 

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...