OnePlus

Google inför Smart Reply till Hangouts Chatt!

Google har under dagen meddelat att man kommer implementera en ny funktion till Hangouts Chatt. Funktionen baseras på AI och kallas för Smart Reply! 

Google Smart Reply är en tjänst från Google som listar ut vad den senaste personen skrivit i Hangouts Chatt. Därefter föreslår funktionen tre alternativa svar som du kan trycka på för att skicka iväg (och på så sätt även spara tid). Funktionen rullas som sagt ut till Hangouts Chatt.

Smart Reply Mobile.gif Via

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...