Sony

Rykte: Xperia XZ4 Compact kostar 6490 kronor

I februari nästa år kommer Sony troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer presentera två nya mobiler i XZ4-serien, Xperia XZ4 och XZ4 Compact.

Enligt en källa kommer Xperia XZ4 Compact kosta drygt 6490 svenska kronor när den släpps ute i världen. För detta sägs det att man kommer få en 5 tumsskärm med Full HD+-upplösning tillsammans med processorn Snapdragon 855 med 6 GB RAM och 64 GB inbyggt minne för att bara nämna några saker som Xperia XZ4 Compact sägs erbjuda.

 

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...