Huawei

Huawei P30 Pro kan få fyra kameror på baksidan!

I februari eller mars nästa år kommer Huawei troligtvis hålla låda där tillverkaren kommer visa upp den nya mobilen P30 Pro. Nu kan ett fodral till mobilen ha läckt ut på nätet! 

Fodralet visar att Huawei P30 Pro kommer få ett betydligt större hål för kamerorna mot för vad P20 Pro fått, en telefon som erbjuder tre kameror på baksidan. Eftersom att hålet är större misstänker jag att P30 Pro kommer få fyra kameror på baksidan, men det återstår naturligtvis att se!

DuMPY2zU0AAVPMH

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...