Samsung

Så högupplösta displayer får Samsung Galaxy S10-mobilerna!

I februari nästa år kommer Samsung med största sannolikhet hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp den nya Galaxy S10-serien smartphones. Nu har uppgifter kring hur högupplösta displayer mobilerna kommer få! 

Det som anges är att Samsung Galaxy S10 Lite kommer få en platt 5,8 tumsskärm med Quad HD+- upplösning. Samsung Galaxy S10 kommer istället få en välvd 6,1 tumsskärm i formatet 19:9 tillsammans med Quad HD+-upplösning. Galaxy S10+ kommer få en 6,4 tumsskärm med samma egenskaper som vanliga Galaxy S10.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...