Huawei

Huawei P30 Pro ser ut att få en bakre 38 MP-kamera!

I mars eller april nästa år kommer Huawei troligtvis hålla ett event där företaget kommer visa upp det nya flaggskeppet P30 Pro. Nu har det börjat spekuleras om mobilen! 

Sony har nyligen presenterat den nya kamerasensorn IMX607. Den här kameran har en upplösning på 38 megapixlar och förväntas alltså sitta i Huawei:s kommande flaggskepp P30 Pro. Det skulle i sådana fall innebära att Huawei nedgraderar megapixelantalet från 41 till 38.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...