Samsung

Ny rapport kan ha avslöjat priset på Samsung Galaxy S10-mobilerna!

I februari kommer Samsung hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp den nya Galaxy S10-serien. Nu säger sig en källa veta hur mycket de olika modellerna kommer kosta! 

Enligt källan kommer Samsung Galaxy S10 Lite kosta 669 pund i England. Samsung Galaxy S10 sägs å andra sidan kosta 799 pund (med 128 GB inbyggt minne) och 999 pund för modellen med 512 GB inbyggt minne. Galaxy S10+ kommer även den bli tillgänglig med 128 GB inbyggt minne (för 1099 pund) och 512 GB inbyggt minne för 1399 pund!

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...