Huawei

Pressbilder på Huawei P Smart (2019)

Det ser ut som att Huawei kommer hålla ett event inom kort där man kommer visa upp den nya mobilen P Smart 2019.

Nu har en bild läckt ut på mobilen som visar att den kommer få dubbla kameror på baksidan tillsammans med en fingeravtrycksläsare och en LED-blixt. På framsidan är vi att mobilen kommer få en liten kant under displayen tillsammans med en drop-flärp.

Utöver det vet vi nu att mobilen kommer få en 6,2 tumsskärm med Full HD- upplösning. Under huven hittar vi processorn Kirin 710 med 3 GB RAM och 64 GB inbyggt minne. Telefonen kommer även få ett 3400 mAh-batteri.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...