Samsung

Samsung Galaxy S10 kan få två kameror trots allt

Det har länge spekulerats om att Samsung Galaxy S10+ kommer få fyra kameror på baksidan medans Galaxy S10 sägs få tre kameror på baksidan. Enligt nya uppgifter stämmer dock inte detta. 

Enligt en källa kommer Samsung Galaxy S10+ skeppas med tre kameror på baksidan, något som betyder att CAD-bilderna som tidigare sipprat ut på nätet stämmer överens med ryktena. Om detta stämmer så innebär det troligtvis att Galaxy S10 och S10 Lite kommer få dubbla kameror på baksidan (bägge modeller).

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...