Samsung

Samsung Galaxy S10 kan presenteras 20 februari!

Jag har tidigare rapporterat om att Samsung troligtvis kommer hålla ett event i februari nästa år där tillverkaren kommer visa upp den nya Galaxy S10-serien smartphones. 

Nu har det inkommit uppgifter om att Samsung kommer hålla ett event den 20 februari där man kommer visa upp den nya Galaxy S10-serien. Enligt samma källa kommer mobilerna bli tillgängliga för köp från och med 8 mars. Det återstår att se om samma sak kommer gälla för Galaxy S10 i Sverige.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...