Apple

iPhone räddade liv efter att båt sjunkit på grund av hårt väder

För en tid sedan rapporterade kvällstidningarna om en snubbe som blev räddad av sin Apple Watch Series 4. Nu har även iPhones börjat rädda liv! 

För en tid sedan var det en båt som kapsejsade i Japan. Människor hoppade i vattnet för att komma ut ur båten. En person hade däremot med sig sin iPhone i en ”nödväska” som hon tog upp ur vattnet (telefonen var vattentålig) för att ringa efter hjälp. En intressant video kan ni se nedan!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...