Huawei

Huawei släpper ny teaser för Nova 4 – presenteras på måndag

Huawei kommer hålla ett event på måndag där tillverkaren kommer visa upp den nya mobilen Nova 4. Nu har företaget släppt en teaser för mobilen! 

På bilden ovan kan vi se att Huawei Nova 4 kommer bli tillgänglig i en rosa kulör. Utöver det ser vi att mobilen kommer få tre kameror på baksidan tillsammans med en LED-blixt och en fingeravtrycksläsare. Mobilen sägs få en primär bakre kamera med upplösningen 48 megapixlar, imponerande!

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...